Post-traumatisk bloggpost

Det var nok da jeg fikk øye på Magdi og dama på Sandakersenteret denne uka og tok meg selv i å prøve å se hva de skulle ha til middag, at tanken som lenge har vært så fraværende endelig fikk slippe til i hodet mitt:
-På tide å blogge litt!

For det er nesten én måned siden sist nå. Vi prøvde jo så godt vi kunne å holde fasaden oppe en stund. Vi hadde jo tross alt Årets Blogg 2011. Og det var jo by:Larm, og popsikkel skulle jo være en slags musikkblogg. Men det var tungt. Så sjukt tungt!

Tirsdag 14.februar pyntet popsikkel-redaksjonen seg og møttes i sentrum. Etter det ble ting fort veldig mørkt, og i ettertid har denne kvelden etterlatt seg et slags stort sort hull i livene våre. Der og da prøvde vi å le det bort. Vi vred oss litt, men smilte så stramt vi kunne og prøvde å virke overbevisende da vi lo og snakket om at dette måtte vi blogge om, HE HE HE. Men det kom aldri noen bloggpost. Det var enklest å bare late som ingenting.

Men nå er det vårrengjøring! Vi må videre. På tide å slette vinterens videominner fra iPhonen. Men ikke før jeg har lagt de ut her HE HE HE.

Kanskje litt sent, men popsikkel har vært på Vixen Blog Awards, og det var litt sånn som det her:

Vixen Blog Awards 2012 from Pop Sikkel on Vimeo.

Fikk ikke med meg hva Magdi og dama skulle spise, bare at han spurte henne: «spiser vi sammen i dag?», noe jeg synes var litt rart, men ikke rart nok til at det var noe å blogge om liksom.

Kine

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s