3T som tidsregning

Jeg skal ikke dvele for mye ved dette, men jeg har en sønn og det hender at jeg må gi ham mat. Det var under en av disse mat-seansene at jeg ble nødt til å ta i bruk medlemmer av Jackson-familien for å tidfeste et minne fra min egen barndom.

For det var en periode, en veldig kort periode, der det var kult å like babyting blant jentene på Kirkenær barneskole. Jeg husker ikke hvordan det hadde seg, men det må jo ha vært én av oss som tok steget videre fra å ha en ironisk smokk på skinnsekken, til å faktisk putte den i munnen. Jeg tror det var etter perioden da jeg syklet med hoppetau festet på styret og holdt de som tøyler, og før perioden der knuste,tørre(og helst stjålne) nudler var den kuleste storefri-snacksen.

Minnet som kom tilbake til meg da jeg skulle prøvesmake middagen til sønnen min denne uka, var den bursdagen da jeg kun hadde invitert mine nærmeste venninner og babymat stod øverst på ønskelista. Men hvor gammel var jeg? Svaret fant jeg da jeg kom på hvilken CD-singel som ble pakket opp mens babymaten godgjorde seg i et vannbad.

Året var 1996. Jeg var 12 år, digga babymat, og Taj, Taryll og TJ Jackson var nok de kjekkeste og flinkeste gutta jeg visste om.

Kine

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Ett svar til 3T som tidsregning

  1. 3T 4 eva som vi ville skrevet på skinnpenalet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s